- Handige links

De pedicure en de zorgverzekering

Er veranderd het een en ander mbt de vergoeding voor clienten met diabetes en reuma.

Op deze pagina hieronder is per verzekering aangegeven wat en hoeveel er wordt vergoed.

 

Wij zijn aangsloten bij het Kwaliteitsregister voor pedicures

KRP (kwaliteitsregister pedicures)

Hét kwaliteitskeurmerk

Het doel is het inzichtelijk maken van de kwaliteit in de pedicurebranche. Dat bereiken we met het door ons ontwikkelde 'KwaliteitsRegister voor Pedicures .

Pedicures die aan onze eisen voldoen kunnen zich registreren. Een geregistreerde pedicure beschikt over de benodigde diploma's én is verplicht zich bij te scholen.

Pedicure nodig? Of u nu consument bent of vanuit een zorginstelling of zorgverzekeraar op zoek bent naar een pedicure raadpleeg ons kwaliteitsregister.

De geschillencommissie

 

Wij zijn aangesloten bij de geschillen commissie.

Onafhankelijk, onpartijdig en deskundig

De Geschillencommissie staat garant voor een onpartijdige afhandeling van de geschillen. Ze voldoet aan de daaraan gestelde nationale en internationale standaarden. Elke sector heeft een eigen Geschillencommissie, omdat er specifieke kennis van de sector nodig is voor een goede beoordeling.

Elke geschillencommissie bestaat uit drie leden: een door de Geschillencommissie aangezochte voorzitter (een jurist die ervaring heeft met rechtspraak), daarnaast wordt een lid voorgedragen door uw brancheorganisatie en een door een consumentenorganisatie. Alle leden worden door het bestuur van de Geschillencommissie benoemd en zijn volstrekt onafhankelijk en onpartijdig.

Klachten?

Indien u als consument niet tevreden bent over een behandeling aan uw voeten, of over de manier waarop u bent geholpen door ons, dan is de eerste stap natuurlijk om dit direct te bespreken met uw pedicure bij Pedicure Studio 10. Zij zal uw klacht serieus nemen en proberen het op te lossen.

Als u er niet samen uit komt, dan is het goed om te weten dat uw pedicure door haar ProVoet-lidmaatschap automatisch is aangesloten bij de Geschillencommissie. Hiermee biedt zij u als klant een eerlijke en eenvoudige procedure, met een uitkomst die bindend is voor beide partijen.

 

ProVoet

ProVoet is de brancheorganisatie van de pedicures in Nederland.