- Routebeschrijving

Hoe vindt u Pedicure Studio 10 in Assen ?

 

Pedicure Studio 10 is te vinden in een groot pand op de begane grond aan de Oostermoer 49.

Vroeger heette deze straat Langedijk en was in het pand een supermarkt gevestigd.

Een grote blauwe voet hangt boven de ingang, duidelijk zichtbaar.

U kunt gratis parkeren tot vlak voor de praktijk.

Route:

Routebeschrijving:

Vanaf de Nobellaan: Als u, komende vanuit het centrum van de stad, rijdt op de Nobellaan met het winkelcentrum met de C1000 aan uw linkerkant, slaat u hierna de tweede weg linksaf. Dit is de Talmastraat. Aan het eind van de weg slaat u rechtaf. Dit is de Oostermoer. Na ongeveer 100 meter rechts is de praktijk.Duidelijk herkenbaar aan de grote blauwe voet boven de ingang.

Vanaf de Maria in Campislaan: Als u, komende vanaf de Europaweg - west / rondweg, rijdt op de Maria in Campislaan, slaat u de eerste weg links af. Dit is de Lesturgeonstraat. Aan het einde van de weg slaat u linksaf. Dit is de Talmastraat. Aan het einde van de weg slaat u rechtsaf. Dit is de Oostermoer. Na ongeveer 100 meter rechts is de praktijk.  Duidelijk herkenbaar aan de grote blauwe voet boven de ingang.

Vanaf A28, Rolde, Groningen: Neem afslag Assen/Smilde. Onderaan de afrit gaat u richting Assen-centrum. U neemt de afslag Europaweg - west, linksaf. Dit is de rondweg van Assen. U neemt de eerste afslag rechts = Maria in Campislaan. Volg nu die beschrijving, Zie boven.

Vanaf Loon, Marsdijk of Peelo: Neem de rondweg van Assen, de Europaweg. Neem ter hoogte van Pittelo / Ballorig/ De Boerderij, de afslag links. Dit is de Groen van Prinstererlaan. Ga op de derde kruising bij de kerk rechts de Nobellaan op. Neem de 3e afslag rechts, bij het bejaardentehuis aan de linkerkant. Dit is de Oostermoer. Rij de straat uit en volg de weg naar links. Ook dit is nog de Oostermoer, De praktijk is na 200 meter aan de linkerkant te vinden. Er hangt een grote blauwe voet boven de ingang.

Vanaf Smilde U komt Assen binnen langs hotel Van der Valk. Ga bij de verkeerslichten linksaf de Europaweg/ rondweg op. Bij de tweede verkeerslichten gaat u rechtsaf. Dit is de Maria in Campislaan. zie verder hierboven....

Hoe vindt u Pedicure studio 10 in Haulerwijk?

Pedicure studio 10 Haulerwijk is te vinden in bedrijvencentrum "De Nije Rank" aan de Mr. Jongebloedstraat 1.

Vroeger was dit een basisschool. Op dit moment zitten o.a. de tandarts, BVK drukkerij, Yvonne's tandtechniek, Jeroen Vermeulen masseur hier ook gevestigd.

U kunt parkeren bij de ingang, dit is vroeger het schoolplein geweest.

Routebeschrijving:

Vanaf Norg/Een:

Dan rijdt u vanaf de norgerweg rechtdoor naar de rotonde in het centrum. Bij de rotonde slaat u rechtsaf richting Zevenhuizen. Dan neemt u de 2e weg rechts, de Mr van Ekstraat. Op de straatnaam bordjes staat "De Nije Rank" dan middels groene onderbordjes al aangegeven. daarna de eerste weg links, waarna u tegen het gebouw aankijkt. Als u om het gebouw heen rijdt, kunt u de parkeerplaats oprijden.

Vanaf Zevenhuizen/Leek:

Dan rijdt u vanaf de leeksterweg Haulerwijk binnen. Na het inrijden van Haulerwijk neemt u de tweede weg links, dit is de Mr van Ekstraat. Op de straatnaam bordjes staat "De Nije Rank" dan middels groene onderbordjes al aangegeven. daarna de eerste weg links, waarna u tegen het gebouw aankijkt. Als u om het gebouw heen rijdt, kunt u de parkeerplaats oprijden.

Vanaf Haule/Oosterwolde/Veenhuizen:

Dan rijdt u vanaf de oosterwoldseweg rechtdoor naar de rotonde in het centrum. Bij de rotonde gaat u rechtdoor richting Zevenhuizen. Dan neemt u de 2e weg rechts, de Mr van Ekstraat. Op de straatnaam bordjes staat "De Nije Rank" dan middels groene onderbordjes al aangegeven. daarna de eerste weg links, waarna u tegen het gebouw aankijkt. Als u om het gebouw heen rijdt, kunt u de parkeerplaats oprijden.

Routeplanner

Info voor routeplanner of tomtom:

Adres Assen: Oostermoer 49, 9406LG

Adres Haulerwijk: Mr. Jongebloedstraat 1, 8433NA